4moms mamaRoo

4moms mamaRoo je definitivno revolucionaren gugalni stolček na trgu. Revolucionaren ni le njegov videz, temveč tudi vsak vidik njegovega dizajna. Zaradi njegovih lastnosti in praktičnosti ga je vzljubilo že več tisoč mamic po svetu.

mamaroo_vsebarve_webPa poglejmo zakaj. 4moms mamaRoo ni le naveden gugalnik, ponuja namreč mnogo več in to za skoraj isto ceno, kot bi odšteli za navaden gugalnik. Kot novopečeni starši se verjetno tudi vi srečujete s težavami, povezanimi z novorojenčkom, pa naj bodo te povezane s kolikami, pomanjkanje spanja, saj je vaš novorojenček zamenjal noč za dan ali pa noče zaspati nikjer drugje, kot v vaših zibajočih rokah. 4moms mamaRoo ponuja rešitev prav za te težave.

Najdragocenejša lastnost tega revolucionarnega gugalnika je v številčnih nastavitvah položajev in gibanja, ki posnemajo naravno gibanje staršev z nastavitvijo različnih hitrosti in kombinacij gibanja. Tako lahko najdete določeno hitrost in kombinacijo nastavitev, ki vsakemu dojenčku najbolj ustreza, vam pa omogoči nekaj prostih minut.

mamaroo_silver_web4moms mamaRoo gugalnik vključuje pomirjajoče zvoke narave ter 3,5 milimetrski izhod za slušalke, kamor lahko priključite katerikoli MP3 predvajalnik ali svoj pametni telefon in tako predvajate najljubše otrokove uspavanke.

Gugalnik vključuje tudi tri dvostransko poslikane plišaste žogice s črno belimi vzorci za mlajše dojenčke in barvnimi za nekoliko starejše. Žogice so popolnoma odstranljive in primerne za pranje v pralnem stroju.

4moms mamaRoo sedaj poleg klasičnih ponuja tudi plišaste prevleke. Oboje so popolnoma in enostavno odstranljive z dvema zaponkama in zadrgo in primerne za pranje v pralnem stroju.

Da povzamem, 4moms mamaRoo je resnično dobro premišljen, intuitiven in popolnoma prilagodljiv izdelek, ki ga bosta zagotovo vzljubila tako vaš dojenček, kot tudi vi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *